Friday, 2024-04-19, 1:31 AMWelcome Guest | RSS
Lukovit-Mania™
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Форум » Филми и Сериали » Smallville (Smallville)
Smallville
KriSsDate: Wednesday, 2009-06-17, 9:50 PM | Message # 1
Xaker
Група: Administrators
Съобщения: 9
Награди: 0
Репутация: 1000
Статус: Offline

## Режисьори: Дейвид Нътър / Алфред Гоу / Маелс Милър
## В ролите: Том Уелинг, Кристин Крюк, Майкъл Розенбаум, Алисън Мак, Ерика Дюранс, Джон Глоувър, Aрън Ашмор,Лаура Вандервурт, Джъстин Хартли.
## Държава: САЩ/Канада
## Времетраене: 42 мин/епизод
## Жанр: Екшън / Приключенски / Драма / Фантастика / Трилър
## Резюме на сериала: Дейвид Нътър, режисьорът заснел повечето епизоди от “Спешно отделение”, “Западното крило” и голяма част от “Досиетата Х”, се заема с детството на Супермен. Все още никому неизвестният Кларк Кент (Том Уелинг) е гимназист с характер, момче като всички останали, което трябва да се справи с предизвикателството на свръхестествените си способности. Не е лесно да си различен, без никой да подозира, а да ти се иска да поканиш съседското момиче (Кристин Крюк) на среща. Или да запазиш доверието на двамата си най-добри приятели…Ражда се един герой. Ражда се един злодей. Увлекателните серии не са просто пролог към популярния мит за Супермен, а разказват напълно самостоятелна история с ярки характери и интригуващи приключения.
## Субтитри: Всичките са в торента, прегледани лично от мен!

## Смолвил - 1 сезон:

## Резюме: Смолвил разказва историята на младия Кларк Кент в дните преди да стане Супермен. В града, откъдето е той, започват да се случват много странни неща след пристигането му в космически кораб по време на метеоритен дъжд от зелени камъни. Кларк трябва да се бори с най-различни хора, получили необикновени сили от зелените камъни, да пази своите способности в тайна, да задържи приятелството си с младия Лекс...

## Смолвил - 2 сезон:

## Резюме: Във втория сезон „злодеите на седмицата“ са по-малко, като по този начин сериалът се съсредоточава повече върху развитието на персонажите и отношенията им с околните. Няколко ключови моменти показват нарастващите конфликти между Лекс и баща му, Клои, която разследва миналото на Кларк и прави сделки с Лайнъл, финансовите проблеми на Марта и Джонатан Кент, и колебаещата се връзка между Лана и Кларк. Този сезон на няколко пъти изстрелва изведнъж отношенията между Кларк и Лана, но не им позволява официално да станат двойка. Но най-важната сюжетна линия в сезона се съсредоточава върху откритието на Кларк за криптонския му произход. Представен е безплътният дух на биологичния баща на Кларк, Джор-Ел, който контактува с Кларк посредством космическия му кораб и настоява Кларк да изпълни съдбата си. Момент на „предаване на щафетата“ е появата на Кристофър Рийв (изиграл Супермен във филмите от 70-те и 80-те години на 20 век) в ролята на доктор Върджил Суон - учен, който разкрива на „новия“ Кларк информация за произхода му. През втори сезон се развива топлинното зрение на Кларк и се появява нов вид криптонит. Червеният криптонит кара Кларк да остави настрана всякакви морални угризения и да следва импулсите си и тъмните си желания, за разлика от зеления криптонит, който физически го отслабва и може дори да го убие, ако е в близост до него прекалено дълго.

## Смолвил - 3 сезон:

## Резюме: Този сезон на сериала се съсредоточава върху развитие на героите, отношения, лоялност, предателство, както и нови връзки, включващи Джор-Ел. В началото на сезона Майкъл МакКийн, съпругът на Анет О'Тул в реалния живот, влиза в ролята на бъдещия редактор на „Дейли Планет“ Пери Уайт. От този момент нататък други герои от Супермен във вселената на DC са въведени в „Смолвил“. В края на сезона Пит Рос решава да замине с майка си за Уичита, Канзас, заради развода на родителите му и невъзможността да пази тайната на Кларк, и това е последният сезон на героя в сериала. Трети сезон въвежда мощния слух на Кларк, който се развива, когато той случайно ослепява.

Приставки: 0983375.jpg (181.5 Kb) · 9284836.jpg (76.8 Kb) · 2196349.jpg (83.4 Kb) · 4041076.jpg (69.5 Kb) · 2918732.jpg (68.0 Kb)


˙·٠•ҳ̸Ҳ̸ҳ XoUsE ҳ̸Ҳ̸ҳ•٠·˙
EveRybOdy LieSss
 
KriSsDate: Wednesday, 2009-06-17, 9:56 PM | Message # 2
Xaker
Група: Administrators
Съобщения: 9
Награди: 0
Репутация: 1000
Статус: Offline
## Смолвил - 4 сезон:

## Резюме: Четвъртият сезон се впуска още по-дълбоко в митологията на Супермен. Главната сюжетна линия включва Кларк търсейки трите криптонски камъка (под напътствията на Джор-Ел), които съдържат знанията за Вселената. Сезонът се съсредоточава върху Лекс, който се опитва да заздрави отново приятелството си с Кларк, върху връзката на Лана с Джейсън Тийг, когото е срещнала във Франция, върху съмнителното преобразяване на Лайнъл в добър човек и баща, и върху Кларк, съревновавайки се с няколко други герои в опитите си да достигне до камъните. Сезонът е важен и защото въвежда Лоис Лейн (Ерика Дюранс) като братовчедка на Клои Съливан, и Барт Алън (известен като Светкавицата). Сезонът започва с появата на нова форма на криптонита; черният криптонит има способността да разделя и да слива двете отделни личности на Кларк.

## Смолвил - 5 сезон:

## Резюме: Пети сезон представя някои от митологичните елементи във Вселената на Супермен, като смъртта на Джонатан Кент,[26] „Крепостта на Уединението“ „Фантомната зона“ и генерал Зод. Професор Милтън Файн (още познат като злодея Брейниак) се превръща в главен противник на Кларк в този сезон. Сюжетът се върти около Кларк, който използва знанията си, придобити в Крепостта на Уединението, за да тренира за неизбежната орис, която ще сполети на Земята: освобождаването на генерал Зод от Фантомната зона с помощта на Файн. В пети сезон Кларк и Лана най-после осъществяват за първи път зряла връзка. Това събитие предхожда и подпомага създаването на най-важния любовен триъгълник в сериала - този между Кларк, Лана и Лекс. Заедно с това вървят още няколко по-маловажни сюжетни линии. Появяват се и двама други супергерои от вселената на ДиСи Комикс - Киборг (Cyborg) и Аквамен (Aquaman).

## Смолвил - 6 сезон:

## Резюме: Шести сезон показва за първи път зоната Фантом, обитавана от общество заточени престъпници от "28-те познати галактики". Лекс е обладан от Зод, а няколко престъпници напускат зоната заедно с Кларк. В началото той е несигурен и объркан, тъй като няма към кого да се обърне за последиците от разрушенията на Лекс/Зод. Връзката между Лекс и Лана се задълбочава. В този сезон са представени героите на DC Comics Джими Олсън, Оливър Куин (заедно със супергеройския му псевдоним Зелената стрела) и Марсианския ловец. Също така за първи път е показана Лигата на справедливостта, когато Виктор Стоун (Киборг), Артър Къри (Аквамен) и Барт Алън (Светкавицата) се завръщат в Смолвил. Кларк най-после решава да приеме своята съдба и се зарича да продължи обучението си след като всички престъпници от зоната Фантом са върнати обратно в нея или унищожени.

## Смолвил - 7 сезон:

## Резюме: За седмия сезон Гоф и Милър планират да представят Кара Зор-Ел, биологичната братовчедка на Кларк (в ролята Лаура Вандервурт). Тя ще се появи в около половината от епизодите, първият от които е премиерният. Според Гоф и Милър, тя е изпратена да се грижи за Кал-Ел (Кларк). Когато бариерата се пречупва във финалния епизод на 6 сезон, „Phantom“, тя е освободена. Тя ще има всички способности на Кларк, както и някои, които той още не е открил, включително и способността да лети. Гоф е съобщил, че тя няма да носи каквато и да е версия на костюма на Supergirl. На 6 юли 2007 г. беше обявено, че Майкъл Касиди е избран за новия редактор на „Дейли Планет“. Той ще се появи в поне 6 от епизодите на сезона и Лоис ще се влюби в него.

Приставки: 7148256.jpg (68.0 Kb) · 0876398.jpg (74.2 Kb) · 0991151.jpg (75.7 Kb) · 6893121.jpg (58.1 Kb)


˙·٠•ҳ̸Ҳ̸ҳ XoUsE ҳ̸Ҳ̸ҳ•٠·˙
EveRybOdy LieSss
 
SveDate: Monday, 2009-06-22, 11:03 PM | Message # 3
The King
Група: Administrators
Съобщения: 5
Награди: 1
Репутация: 1000
Статус: Offline
happy ^_^ happy ^_^ happy Най - Добрия

Суобщението е редактирано от EziO - Tuesday, 2009-06-23, 0:25 AM
 
Forum » Форум » Филми и Сериали » Smallville (Smallville)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: