Saturday, 2024-04-20, 9:02 AMWelcome Guest | RSS
Lukovit-Mania™
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Форум » Филми и Сериали » Бягство от затвора (Prison Break)
Бягство от затвора
KriSsDate: Wednesday, 2009-06-17, 11:23 PM | Message # 1
Xaker
Група: Administrators
Съобщения: 9
Награди: 0
Репутация: 1000
Статус: Offline
Бягство от Затвора

Сезон 1

Първият сезон съдържа общо 22 епизода. Линкълн Бъроуз (Доминик Пърсел) е обвинен в убийството на Терънс Стедман, брат на вицепрезидента на САЩ. Със силни доказателства, подкрепящи обвинението в убийство от първа степен, Линкълн е осъден на смърт и изпратен в затвора Фокс Ривър, за да чака деня на екзекуцията си. Братът на Линкълн, Майкъл Скофийлд (Уентуърт Милър), е убеден в невинността на Линкълн и измисля гениален план за бягство, който закодира в татуировките на тялото си. След като Майкъл влиза нарочно във Фокс Ривър, той трябва да преодолее различни препятствия и да се свърже с определени затворници, за да се осъществи успешно планът му. Вероника Донован (Робин Тъни) започва да разследва конспирацията, която вкарва Линкълн в затвора. Агенти от организация, известна като „Компанията“, пречат на Вероника да стигне до истината.

Сезон 2

Вторият сезон също съдържа общо 22 епизода. Историята продължава осем часа след бягството от Фокс Ривър. Въвеждат се нови герои, като Александър Махоун (Уилям Фичнър), агент от ФБР, решен да проследи и залови осемте избягали затворника. „Компанията“ продължава с плана си да намери и елиминира Линкълн Бъроуз и всеки, изпречил се на пътя им. Междувременно след като вицепрезидентката на САЩ вече е станала президент (титулярът е елиминиран от тайните служби), агент Келерман се сдобива с нов началник. Започва и паралелна сюжетна линия начело с д-р Сара Танкреди, която получава данни, изобличаващи конспирацията на „Компанията“ и също попада в списъка на търсените от агентите. Всеки от избягалите поема по свой път, но крайна цел на всички е едно ранчо в Юта, където очакват да намерят много пари и да улеснят бягството си. След като намират парите, Тиодор „Ти-Бег“ Багуел (Робърт Непър) отмъква парите и потегля към своята стара любов Сузи Кю.Междувременно Махоун започва да убива бегалците един по един,като започва от Джон Абруци,след него-Деивид Аполскис по-късно и ПСИХО. Майкъл и Линкълн продължават да бягат заедно със съкилийника на Скофийлд - Сукре, който отива в Мексико да вземе своята любима: Марикруз. Постепенно братята откриват все повече доказателства, че Линкълн е невинен. Агент Келърман помага, като се опитва да постигне своята собствена цел. След като отиват в Панама с параход, където взимат лодка, кръстена на майка им: Кристина Роза Скофийлд. Накрая Пол Келерман си признава и доказва невинността на Бъроуз, но бива убит на път към затвора. По непредвидени обстоятелства Майкъл Скофийлд отново попада в затвора, но не във Фокс Ривър, а във федералния затвор Сона. Така завършва вторият сезон.

Приставки: 6598721.jpg (90.5 Kb) · 0945980.jpg (488.6 Kb) · 8322209.jpg (80.9 Kb)


˙·٠•ҳ̸Ҳ̸ҳ XoUsE ҳ̸Ҳ̸ҳ•٠·˙
EveRybOdy LieSss
 
KriSsDate: Wednesday, 2009-06-17, 11:25 PM | Message # 2
Xaker
Група: Administrators
Съобщения: 9
Награди: 0
Репутация: 1000
Статус: Offline
Сезон 3

Третият сезон съдържа общо 13 епизода. Първите 17 минути от новия сезон са пуснати на официалния сайт на 24 август, а премиерата му се състоя на 17 септември. В първите серии на сезона Ел Джей и Сара са отвлечени. Майкъл е в Сона и трябва да извади един човек от там, за да си върнат Сара и Ел Джей. Линк е много притеснен, той намира къде се окриват похитителите, отива там, но не може да ги спаси, те бягат заедно със Сара и Ел Джей. След няколко дена на Линк му изпращат кутия, в която е главата на Сара. Майкъл не трябва да знае и Линк не му казва. Благодарение на Сукре, Майк и Уистлър (човека, който трябва да извади) ще могат да избягат. Сукре става гробар на Сона. От организацията която държи Ел Джей, се опитват да измъкнат Уилслър, като дори го карат да убие Майкъл преди да го направят. Въпреки всичко планът пропада с много жертви от страна на пазачите, след което преместват Майкъл в друг затвор заради вече вторият опит за бягство по време на неговия престой в Сона. Майкъл не е преместен в друг затвор а затворен в парник за да каже кой е наредил бягството с хеликоптери. Благодарение на Майкъл успяват да се измъкнат Махоун, Уистлър, Макгрейди и самият той, откъдето се отправят за размяната на Уистлър с Ел Джей. В затвора остават Т-Бег,Белик и Сукре.След размяната Скофилд тръгва след Гретхен и Уистлар за да търси отмъщение за Сара

Сезон 4

Действието на новия сезон се развива три седмици след финала на трети сезон. Оказва се, че Сара е жива. Т-Бег, Белик и Сукре бягат от затвора Сона. Багуел тръгва на лична вендета срещу Скофилд, а Белик, Махоун и Сукре са заловени. Майкъл също е заловен и му се дава право на избор, да работи за правителството, или да излежи 15 години затвор. Така братята,заедно с Махоун,Сукре и Белик започват война срещу Компанията. Майкъл Скофилд малко по малко разбира, че има тумор. Когато е на прага на смъртта самият Кранц му помага и Майкъл се възстановява. Оказва се, не само, че Сара е жива, но и майката на братята Кристина Роуз Скофилд. Тя издава тайната на Майкъл и тогава той разбира, че всъщност Линкълн не му е истински брат. Сара забременява от Майкъл. В четвърти сезон се появяват два стари персонажа Пол Келерман и Стотачката.

Приставки: 9019423.jpg (122.7 Kb) · 7104734.jpg (60.9 Kb)


˙·٠•ҳ̸Ҳ̸ҳ XoUsE ҳ̸Ҳ̸ҳ•٠·˙
EveRybOdy LieSss
 
SveDate: Monday, 2009-06-22, 11:02 PM | Message # 3
The King
Група: Administrators
Съобщения: 5
Награди: 1
Репутация: 1000
Статус: Offline
Много Добър Сериал Евала cool cool cool
 
Forum » Форум » Филми и Сериали » Бягство от затвора (Prison Break)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: